Stiri Cupa României Feminin

FINAL 4. Duelul Bailey - Thompson în Sf. Gheorghe - Alba Iulia

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
31.03.2013

   
 Jasmin Bailey  Amanda Thompson

CSU Alba Iulia dă piept cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, în semifinala Final Four-ului Cupei României la baschet feminin. Acest eveniment va avea loc la Alba Iulia, în perioada 1-2 aprilie.

Pe lângă duelul propriu-zis din acest meci va mai exista unul personal între două americance de la cele două echipe. Jasmin Bailey pentru Sf. Gheorghe și Amanda Thompson la Alba Iulia, sunt două dintre cele mai bune marcatoare ale combatantelor de luni seară.

Bailey este în acest sezon, principala marcatoare pentru echipa din Sf. Gheorghe, având medie de 17.0 puncte pe meci, 7.1 recuperări. 3.2 pase decisive, 2.7 mingi câștige și 3.6 pierdute pentru un indice de 19.5 la eficiență. De partea cealaltă, Thompson este a doua marcatoare a formație din Alba Iulia, cu 14.5 puncte pe meci, la care a mai adăugat 10.0 recuperări, 2.0 pase decisive și 19.7 eficiență.

Cele două jucătoare ce provin din America sunt printre principalele arme din această confruntare. Va fi interesant de urmărit cine va câștiga acest duel atât al echipelor cât și al evoluțiilor persoanele a celor două.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!