Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FINALA 2017. Meciul 3 de la București se va juca cu casa închisă

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.05.2017

Steaua CSM EximBank București a anunțat faptul că, toate biletele puse spre vânzare pentru meciul cu numărul 3 din finala LNBM împotriva celor de la U-BT Cluj au fost epuizate. 

Astfel, în Sala Regimentului de Gardă „Mihai Viteazu” din București sunt așteptați vineri seara aproximativ 500 de fani ai baschetului, dintre care 50 veniți de la Cluj-Napoca, conform organizatorilor de la Steaua. Toate biletele au fost vândute online într-un timp relativ scurt. 

U-Banca Transilvania conduce cu 2-0 la general în finala cu Steaua, după ce și-a adjudecat primele două meciuri ale seriei de pe teren propriu, 87-85, respectiv 84-80. Conform site-ului oficial al FRB, în primul joc din „Horia Demian” au asistat 3200 de suporteri, iar în cel de-al doilea 3300. 

Confruntarea cu numărul 3, care poate trimite titlul la Cluj-Napoca sau seria în meciul 4, se joacă vineri, 26 mai, începând cu ora 20:00. Cei care nu au găsit bilete pentru accesul în arena din Capitală vor putea urmări duelul în direct pe DigiSport 2. 

În cazul în care Steaua se va impune vineri, atunci meciul 4 este programat duminică, 28 mai, de la ora 19:30, iar dacă roș-albaștrii vor câștiga și acel meci atunci seria va ajunge în decisivul de la Cluj-Napoca, programat miercuri, 31 mai. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

8 comentarii la aceasta stire:
  • "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca 2 Take2 :

    Praf
    Asta da infrastructura de capitală ,puteți sa da-ti foc acelui benner cu "capitala" săracilor

    cu 6 ani în urmă (24.05.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    asta meritam, asta primim
    Jenant! Finala campionatului de baschet intr-o sala de 500 de locuri! Ce tara avem? Oricare alta tara UE are in capitala ei o sala de 10.000 de locuri... Asta e Europa cu doua viteze: cu roaba pe autostrada Civilizatiei!

    cu 6 ani în urmă (24.05.2017)
    • U BT Cluj-Napoca andrej:

      :)
      sa nu ne prefacem ca nu stim exact de ce a fost ales acest loc. nu e din cauza infrastructurii, sunt in bucuresti sali care pot fi inchiriate si unde se poate juca baschet cu spectatori. exista o sala polivalenta, sunt solutii. sala aceasta e aleasa din cu totul alte motive. la fel cum se intampla si la alte sporturi, acest club nefericit nu prea are suporteri, si nu prea ar vrea ca sa isi umple sala de adversari.

      cu 6 ani în urmă (24.05.2017)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca sapca rosie :

    bilete online
    si daca si-au si vandut biletele online... greu de crezut ca vor fi si ultrasii la meci

    cu 6 ani în urmă (24.05.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu AlexandruCSU :

    Gluma buna:)
    Cine a fost in sala aceea stie exact cate locuri sunt. Si nu sunt 500 ci 300. Asta e tragicul situației.

    cu 6 ani în urmă (24.05.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca raress23 :

    Meci 3
    Vineri mergem la Bucuresti sa inchidem finala, chiar daca locul de desfasurare este suspect de malitios ales. Haide U! Voi fi alaturi de voi in tribune!

    cu 6 ani în urmă (24.05.2017) Raspunde
  • CSU ACS Rookies Oradea moise :

    haide U
    sper ca titlul sa ramana in ardeal, oradea, U, mures si sibiu sa domine si pe viitor campionatul si sa nu mai lase o echipa fara fani (ci doar cu peluza de fotbal ) sa mai ajunga in finala

    cu 6 ani în urmă (24.05.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe alexknicks :

    Penibil si usor penal
    Dupa ani de seceta in care Bucurestiul a fost privat de o finala de campionat, decizia de a juca in acea sala este jenanta, chiar un afront pentru iubitorii acestui sport. Pare a fi o campanie "cum sa nu promovam acest sport", umbrind eforturi anterioare de marketing ale clubului si golindu-le de autenticitate. Ceea ce trebuia sa fie o sarbatoare, indiferent de deznodamantul final, s-a transformat intr-o "combinatie" damboviteana cu usor iz penal. Daca nu ma insel clubul este alimentat si cu bani publici ceea ce impune o obligatie, cel putin morala, de a "invita la petrecere" mai multi contribuabili si nu de a transforma finala intr-o afacere de "famiglie" cu circuit inchis, menita doar sa hraneasca orgoliile unor caractere cum nu se poate de mici.

    cu 6 ani în urmă (24.05.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!