Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FINALA 2017. Mihai Silvăşan: „Vreau ca toţi suporterii noştri să vină îmbrăcaţi în alb”

Paul Olar

Paul Olar
19.05.2017

U-Banca Transilvania şi Steaua CSM EximBank îşi dau întâlnire în finala Ligii Naţionale la baschet masculin. Sala Sporturilor Horia Demian va fi arhiplină, biletele fiind epuizate în 15 minute. Mihai Silvăşan are o rugăminte specială pentru fanii clujeni, pe care îi aşteaptă îmbrăcaţi în alb.

Mihai, câteva ore până la finala Ligii Naţionale...

Urmează marea finală a Ligii Naţionale de baschet masculin. E un lucru pe care noi ni l-am dorit încă de la începutul sezonului. Pentru asta am luptat şi pentru asta am muncit. Cu siguranţă nu ne mulţumeşte doar participarea, ne dorim să câştigăm şi să luăm medalia de aur. Nu va fi uşor, Steaua are o echipă foarte bună, încep să joace din ce în ce mai bine. Vor fi o nucă tare, dar nu trebuie să ne sperie absolut nimic. Avem avantajul terenului propriu, suporterii noştri sunt minunaţi şi pot face diferenţa.

Unde crezi că se mai poate face diferenţa?

Sper ca la ora meciului să fim apţi mental. Vom avea intensitate şi concentrare să putem să câştigăm. E o serie, nu e doar un singur meci. Fiecare decizie pe care o luăm va conta. Sper să fim suficient de puternici mental ca să înţelegem acest lucru. Mai am o rugăminte pentru fani, îi aşteptăm pe toţi îmbrăcaţi în alb.

Anul trecut când ai acceptat propunerea de a deveni principal, te-ai gândit că vei avea două trofee în şase luni şi că te vei lupta pentru event?

Da, asta mi-am dorit. Acesta trebuie să fie obiectivul clubului. Eu cred că dacă acceptăm ceva mai jos de atât, adică să nu ne luptăm pentru trofee, nu avem ce căuta aici. Deci da, m-am gândit că ne vom bate pentru trofee.

Crezi că e posibil ca finala să fie decisă în trei meciuri?

Orice este posibil. Fiecare echipă se va lupta să învingă în trei meciuri. Noi trebuie să ne facem treaba cât mai bine, să intrăm cu intensitate şi să fim concentraţi pe toată durata partidelor.

Aleksandar Rasic va veni să vă susţină la Bucureşti, din câte se pare...

Da, Rasic va fi operat sâmbătă la Belgrad. Acum să vedem ce îi spun doctorii, cât poate sta. Eu am vorbit cu el, nu trebuie să exagereze, ci să aibă grijă de sănătatea lui.

Baie în Someş sau în Dâmboviţa?

Dacă vom câştiga, da... bineînţeles. Cred că în Dâmboviţa va fi mai greu, nu vom găsi drumul (râde). Vom păstra tradiţia, însă nu ne gândim atât de departe.

Foto - Valentin Todea/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!