Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FINALA 2017. Tudor Jucan: „Depinde doar de noi dacă vom reuși să aducem încă un titlu acasă”

Paul Olar

Paul Olar
18.05.2017

U-Banca Transilvania pornește la drum, în finala Ligii Naționale de baschet masculin. Primul meci al seriei cu Steaua CSM EximBank are loc vineri, pe parchetul Sălii Sporturilor Horia Demian, cu începere de la ora 19:45.

”Am ajuns în finală, asta ne-am dorit, iar acum depinde doar de noi dacă vom reuși să aducem încă un titlu acasă. Steaua este o echip bună, tare, le știm jocul, sunt prima echipă din campionat la recuperări ofensive, au niște shooteri foarte buni, însă eu zic că vom reuși să îi oprim și să aducem titlul acasă. Nou veniții Falker și Curry sunt foarte buni, Falker este un pivot care se bate foarte tare sub panou la recuperări ofensive, aruncă bine din zona de trei secunde, iar Curry este un shooter extraordinar, am vazut asta la meciul din Cluj, cum îl lași o secundă liber, cum aruncă. Toate meciurile sunt la fel de importante, am văzut asta și în semifinală, când toată lumea a văzut că plecăm de la Cluj cu 2-0 și se așteptau să revenim acasă cu 3-0 și nu a fost așa, nimeni nu cedează, nu cred că este vreo echipă care pleacă de pe terenul adversarului cu 0-2 și cedează lupta”, a spus Tudor Jucan, potrivit u-bt.ro. Disputa cu numărul II din finală este programată duminică, tot la Cluj-Napoca.

*Foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!