Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FINALA 2018. Cine va arbitra primele două meciuri

Eduard Popa

Eduard Popa
04.06.2018

arbitri oradea steaua

CSM CSU Oradea și CSM Steaua Eximbank București sunt cele două finaliste ale sezonului actual din Liga Națională de Baschet Masculin.

Prima partidă se joacă în seara aceasta, iar meciul va fi arbitrat de o brigadă compusă din Marius Ciulin, Laszlo Bukuresti și Ciprian Stoica. Reamintim că la începutul acestui sezon, Ciulin a fost recuzat de către oficialii orădeni. El se află abia la al doilea meci în care arbitrează la Arena Antonio Alexe în ultimele 8 luni, după cel din semifinala cu CSU Sibiu.

În a doua partidă, care se va juca miercuri, 6 iunie, la centru se vor afla Alexandru Olaru, Bogdan Podar și Sorin Drugău. Podar este arbitrul aflat la centru la cele mai multe meciuri în acest sezon pentru CSM CSU Oradea, fapt ce a atras nemulțumirea celor de la CSU Sibiu în semifinalele Ligii Naționale.

Primul meci al finalei se joacă luni, 4 iunie, de la ora 20:00. Partida va fi transmisă pe Digi Sport 2.

*foto: Andreea Vlase

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu JCN :

    :)
    Podar, prieten la catarama cu Achim si Drugau arbitru de casa alaturi de BOgdan desigur. Va fi interesant vezi cum se fura intre ei avand in vedere ca in meciul 1 master Ciulin isi va intra in rol.

    cu 5 ani în urmă (04.06.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ucj:

      Steaua
      Si olaru care a intors doua meciuri pentru steaua :)) dada va fi interesant

      cu 5 ani în urmă (05.06.2018)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Dario :

    JCN
    Cioban frustrant!

    cu 5 ani în urmă (04.06.2018)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      :)
      Tu sigur esti ruda cu sere.

      cu 5 ani în urmă (04.06.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!