Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FMP Belgrad a câștigat City Cup 2016

Paul Olar

Paul Olar
11.09.2016

FMP Belgrad a câștigat ediția din 2016 a turneului internațional City Cup, organizat de U-Banca Transilvania. Gruparea din capitala Serbiei a învins în ultimul joc pe BC Mureș Târgu Mureș, cu scorul de 96-71.

Confruntarea s-a disputat la Sala Polivalentă și i-a avut pe ex-iugoslavi în prim plan. Aceștia au încheiat primul sfert în avantaj, 26-17. BC Mureș și-a revenit în actul secund, însă sârbii au tranșat soarta disputei după pauză.

La fel ca în meciurile precedente, Filip Covic și Marko Djeric au făcut șah mat defensiva adversarilor. Cei doi baschetbaliști au combinat sâmbătă pentru 36 de puncte. Australianul Bolden, singurul stranier din lotul lui FMP, a totalizat la rândul său 14 puncte.

De partea cealaltă, Alhaji Mohammed și-a trecut în cont 17 puncte. Goran Martinic a pus pe tabelă 16 puncte, în timp ce Dalibor Djapa a reușit 10.

*Foto: Arman Noemi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!