Stiri Acvile

FOTO. Baschetbaliștii naționalei Serbiei, oaspeți la meciul lui Real Madrid

Paul Olar

Paul Olar
14.09.2014

Calificați în finala Campionatului Mondial de baschet, baschetbaliștii naționalei Serbiei reprezintă un oaspete de seamă pentru oricine.

Drept dovadă, ex-iugoslavii au fost invitați la meciul de fotbal disputat de Real Madrid în compania rivalilor Atletico Madrid. Prima echipă amintită s-a impus cu scorul de 2-1, iar elevii lui Sasha Djordjevic  au avut parte de un moment plăcut înaintea duelului cu Statele Unite.

De altfel, FIBA World Cup a atras numeroase personalități din lumea "Sportului Rege". Printre fotbaliștii prezenți la meciuri se numără Gerard Pique, Neymar, Dani Alves (FC Barcelona) sau Sergio Ramos (Real Madrid).

*Foto: Arhiva Personală Nemanja Bjelica

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!