Stiri

FOTO. Primire fabuloasă pentru baschetbaliștii de la AEK Atena

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.02.2019

AEK Atena a cucerit în ultimul weekend trofeul Intercontinental Cup după o finală câștigată în fața celor de la Flamengo. La revenirea din Brazilia, baschetbaliștii celor de la AEK au avut parte de o întâmpinare grandioasă, fiind așteptați de proprii fani cu aplauze, cântece, bannere și fumigene. 

Ediția din 2019 a Intercontinental Cup s-a desfășurat la Rio De Janeiro cu participarea echipelor AEK Atena (Grecia), Flamengo (Brazilia), San Lorenzo (Argentina) și Austin Toros Spurs (SUA). În semifinale, AEK a trecut de San Lorenzo cu 86-64, în timp ce Flamengo de Austin Toros Spurs cu 90-58. Finala le-a pus față în față pe reprezentantele Greciei și Braziliei, trupa de la Atena reușind victoria și adjudecarea trofeului, scor final 86-70. De cealaltă parte, San Lorenzo a învins Austis în finala pentru locul 3, 77-59. 

Vă prezentăm în continuare o scurtă galerie foto cu primirea de care au avut parte jucătorii de la AEK la sosirea în Atena alături de trofeul Intercontinental Cup. 

*Foto: eurokinissi


Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!