Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FRB a anunțat brigăzile de arbitri pentru semifinale

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.05.2014

Semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin demarează astăzi (13.05) cu două confruntări incendiare. Federația Română de Baschet a publicat numele arbitrilor care vor oficia cele două partide ale semifinalelor. Astfel avem:

CSM Oradea – BC Mureș

- Meciul 1: Marius Ciulin, Mircea Șerban și Bogdan Podar. Comisar: Mircea Marinescu

CSU Asesoft Ploiești – U Mobitelco Cluj-Napoca

- Meciul 1: Alexandru Olaru, Ciprian Stoica și Adrian Habor. Comisar: Mircea Martis

-Meciul 2: Marius Ciulin, Alin Faur și Fabiana Martinescu

În cazul partidei secunde de la Ploiești, site-ul nostru a aflat componența brigăzii de arbitrii de la cluburi, pe site-ul oficial al federație nefiind nici o imformație despre arbitrii de la meciul 2.

Federația Română de Baschet nu a anunțat însă și numele arbitrilor care vor oficia meciul 2 din aceste semifinale. Din câte se pare Laszlo Bukureşti și Dragoș Nicolae își ispășesc suspendările dictate împotriva lor după meciurile din sferturile de finală.

8 comentarii la aceasta stire:
  • CSU Asesoft Ploiești Diana. :

    Meciul 2.Ploiesti
    Ciulin+Fabi..pai e clar,deja vad mesajele frustratilor ,daca Asesoft o sa castige.

    cu 9 ani în urmă (13.05.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Hai sictir! sa sti ca de multe ori aroganta este sora cu prostia si se naste din frustrare! Nu neaga nimeni capacitatile sportive ale echipei voastre, noi negam atitudinea si atitudinea unor suporteri ca si tine care cred ca ei au inventat roata si gaura covrigului..... Problema este ce se intampla daca pierdeti voi? Ne amenintati si pe noi cu moartea? ca tot este la moda in ograda voastra! Cauta si vezi ce am scris ieri sau astazi legat de frustrarile astea, personal nu sunt deranjat de faptul ca voi castigati "doar" cu arbitrii (cu mici execptii, Farul si Timba), sunt deranjat ca restul cublurilor se complac in mizeria asta! Nu este vina asesoftului ca poate sa procedeze asa, este vina cluburilor noastre ca accepta sa se procedeze asa!

      Asa ca las-o mai usor cu aroganta ca in ultima perioada, in afara de campionatul intern, nu ati realizat nimic fabulos! In EuroCup, pana la urma, poate sa participe oricine, chiar si Unirea Adunatii Copaceni, cum premii de consolare si de participare nu se ofera cred ca....

      cu 9 ani în urmă (13.05.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe haideU!:

      hai U
      Draga Diana, daca si tie ti se pare cunoscuta combinatia si o aduci in discutie, noi ce sa mai zicem? ;)
      Meciurile sunt televizate, cine va urmari va putea spune daca istoria se repeta sau daca a castigat echipa mai buna.
      Numai bine si hai U!

      cu 9 ani în urmă (13.05.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe letitia :

    ASESOFT-U. Cluj
    Dorim un meci frumos cu un arbitraj corect.Din cate stiu eu galeria U este o galerie civilizata si cu un puternic caracter sportiv. Daca este sa veniti la meci, va asteptam si va garantam ca o sa vedeti un meci frumos.

    cu 9 ani în urmă (13.05.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      :D hugh cam astea ar trebui sa fie mesajele dintre noi, fara ura si rasisme de doi lei!

      cu 9 ani în urmă (13.05.2014)
    • CSU Asesoft Ploiești Diana.:

      AMR
      Nu a fost cu ura sau cu rasism. Iubesc si Clujul si Asesoftul,serios. Sunt doar satula de comentariile gen "Ciulin MVP" imi cer scuze daca am s-a simtit cineva jignit.

      cu 9 ani în urmă (13.05.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      ok! atunci sa fiee pace! Ca eu chef de cearta nu am, fie ca cel mai bun sa castige si sa castige in 5 vs 5!

      cu 9 ani în urmă (13.05.2014)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    Ciulin and Fabiana
    Cunoscatorii fenomenului baschetbalistic din Romania cunosc il foarte bine pe Ciulin. Este de departe cel mai bun arbitru din liga dar are in palmares cateva meciuri bune in care i-a furat pe adversarii Asesoftului cu zambetul pe buze. Am vazut meciuri in Europa arbitrate impecabil de el si am vazut furturi pe fata in Romania. Si sa nu uitam de comportamentul lui de mizerabil, de stilul si limbajul de cartier, de injuraturile care l-au facut atat de "respectat". Fabiana, este doamna de fier din arbitrajul nostru, nu cred ca s-a pretat vreodata la prostii.

    cu 9 ani în urmă (13.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!