Stiri Vulturi

FRB a anunțat cum se va face accesul la meciul dintre România și Macedonia

Andreea Vlase

Andreea Vlase
18.02.2019

Naționala de seniori a României întâlnește Macedonia la Ploiești joi, 21 februarie, de la ora 18:00, în precalificările pentru EuroBasket 2021. Intrarea va fi liberă, iar Federația Română de Baschet a anunțat că spectatorii vor intra în sală pe baza unor bilete gratuite.

Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești va găzdui joi ultimul meci jucat acasă de „Vulturi” în această fază a precalificărilor pentru turneul continental. Publicul va avea acces în sală cu o oră înainte de startul partidei, de la 17:00.

Pagina de facebook a Federației Române de Baschet a anunțat că spectatorii vor putea intra în arenă pe baza unor bilete gratuite. Acestea pot fi obținute de aici, unde se menționează că biletele nu sunt cu locuri nominale și locurile se ocupă în funcție de sosirea în sală. Spectatorii au două variante, să își tipărească biletele sau să le salveze pe smartphone. De asemenea, biletele pot fi achiziționate în ziua meciului, începând cu ora 12:00, de la biroul Bilete.ro, deschis la Sala Sporturilor Olimpia.

În meciul tur, din 16 septembrie, Macedonia se impunea cu 90-76. Adversara tricolorilor de joi conduce grupa B din a doua fază a precalificărilor pentru EuroBasket 2021 cu 6 puncte după 3 victorii din 3 posibile. Pentru Macedonia va fi ultimul meci din această fază. România este pe doi în grupă, cu 3 puncte după o victorie și o înfrângere. Selecționata pregătită de Tudor Costescu va încheia această fază cu meciul din 24 februarie, în deplasare cu Kosovo, care este pe ultimul loc în grupă cu 3 puncte după 3 înfrângeri.

*foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!