Stiri Vulturi

FRB m-a deconspirat! Sunt scouter pentru macedoneni

Eduard Popa

Eduard Popa
11.09.2018

Partida dintre România și Athletic Constanţa s-a jucat sub forma unui secret de stat, de parcă scouterii viitoarei adversare a tricolorilor dădeau năvală peste jucători.

Turneul de la Arena de Baschet, anunţat doar de Totalbaschet și nu pe cale oficială de către FRB, a debutat cu un meci fără spectatori. Asta pentru că Federaţia a decis ca partida să se joace cu ușa închisă la sală.

În contextul în care o echipă națională joacă pentru fani, decizia este una absurdă. De această situaţie s-au lovit cei aproximativ 30 de fani care au aflat din scurt de această partidă şi ar fi vrut să vadă tricolorii în acțiune. Unii dintre ei veneau chiar de la Constanța, întrucât clubul de la malul mării a anunțat la rândul său evenimentul, pe rețelele de socializare chiar în ziua partidei.

Nu e prima decizie dubioasă luată în mare secretomanie de FRB. Prima astfel de situație am întâmpinat-o când naționala a schimbat sponsorul tehnic, fără să anunțe nimic în prealabil.

Apoi, situaţia s-a repetat când Zare Markovski a fost înlocuit cu Tudor Costescu, lucru anunțat în exclusivitate de site-ul nostru şi confirmat de FRB printr-o ştire seacă, fără nicio explicaţie suplimentară.

Rămâne de văzut dacă partidele de miercuri vor fi deschise publicului. Măcar duelul dintre Sibiu și Constanța, că la meciul România - SCM U Craiova nu îmi fac speranţe

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    jos
    Mafia! Jos impaunatul si gasca de lipitori!
    Pencat pariu ca csm Buc intra in liga anul asta?
    Frb e psd e...completati voi

    cu 5 ani în urmă (11.09.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!