Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Fanii Sibiului "au asediat" pagina de facebook a lui Bogdan Popescu

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.11.2017

bogdan popescu sibiu timba

Bogdan Popescu a avut o aventură scurtă la Timba Timişoara. După numai patru meciuri în LNBM şi două în Cupa României, Popescu şi-a reziliat înţelegerea cu clubul de pe malul Begăi.

În ciuda speculaţiilor că ar fi plecat de la Timba în urma unui conflict cu antrenorul Bogdan Murărescu, veteranul român a lăsat un mesaj pe facebook pentru fanii timişoreni. 

"Mulțumesc Timba Timisoara pentru șansa pe care mi a dat o de a juca acasă. Le urez băieților multă bafta și succes in continuare!"

bogdan popescu sibiu timba

În secţiunea de comentarii mai mulţi suporteri sibieni l-au rugat pe Popescu să se întoarcă pe malul Cibinului. 

bogdan popescu sibiu timba

Totodată, jucătorul celor de la BC Mureş, Bogdan Stăncuţ, i-a lăsat un mesaj de încurajare lui Bogdan Popescu: 

"Cine nu te apreciază cu adevărat, e clar că nu te merită. Eşti un învingător şi un luptător şi cine nu înţelege asta, n are ce căuta în sport..chiar dacă mai joci sau nu, tu trebuie să fii mulţumit că ai dat totul şi baschetul ţi-a dat înapoi bucuria de a juca, prieteni, familie..sper să iei decizia cea mai bună pentru tine şi familia ta..baftă, frate!"

popescu timba sibiu stancut

În replică, Bogdan Popescu le-a mulţumit fanilor sibieni: 

"Mulțumesc frumos pentru tot ce mi-ați scris! Sentimentul pe care l-am avut la Sibiu a fost și va unic! E o plăcere și o mare bucurie sa joci undeva unde ești apreciat! Bafta multă in continuare!", a scris Popescu pe facebook. 

bogdan popescu sibiu timba

Bogdan Popescu a evoluat în stagiunea precedentă la CSU Sibiu, cu care a ajuns până în semifinalele Ligii Naţionale. Popescu a jucat în 38 de meciuri la Sibiu, cu medii de 12,6 puncte şi 4,5 recuperări pe meci.

Rămâne de văzut care va fi următorul pas din cariera veteranului român, care va împlini 39 de ani pe 27 noiembrie. 

CITEŞTE ŞI: Timba schimbă și pe bancă. Bogdan Murărescu nu va mai antrena echipa după 9 ani

CITEŞTE ŞI: Bogdan Popescu nu mai este jucătorul Timbei

*foto: Adrian Bugariu / capturi facebook Bogdan Popescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!