Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Farul și Energia se întâlnesc în Arena de Baschet din Capitală

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.03.2014

Liga Națională

Etapa 25

Sâmbătă, 29 martie - Ora 14:00

Arena de Baschet - București

1-23 Fișa meciului 13-11

CS Farul Constanța și Energia Rovinari se întâlnesc în Arena de Baschet din București, sâmbătă, 29 martie, începând cu ora 14:00, într-un meci din cadrul penultimei etape a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin. 

Energia pornește în acest meci din postura de favorită clară, iar cu o victorie mai mult ca sigură îți asigură calificarea în play-off în proporție de 100%. Totuși, oltenii se luptă încă pentru poziția a 7-a în clasament cu BCM U Pitești. Înaintea acestui duel, elevii lui Florin Nini se poziționează pe locul 7 în clasament cu 37 de puncte acumulate și un bilanț de 13 victorii și 11 înfrângeri, însă cu un meci mai mult disputat decât BCM U Pitești.

De cealaltă parte, la rândul ei, Farul va termina mai mult ca sigur pe ultima poziție a clasamentului, având până în acest moment 23 de meciuri pierdute și doar unul câștigat, și cel mai probabil va rămâne așa având în vedere că joacă în ultimele 2 etape cu Energia și ”U” BT Mobitelco Cluj-Napoca. 

În etapa precedentă Farul Constanța a pierdut la Oradea cu 50-99, în timp ce Energia Rovinari a trecut pe teren propriu de Steaua CSM EximBank cu 68-54, în meciul decisiv pentru califcarea în play-off. 

Meciul de sâmbătă va fi cel de-al 6-lea duel direct dintre Farul și Energia, timp în care oltenii și-au adjudecat 4 partide, în timp ce „marinarii” una singură. În turul actualei ediții de campionat, Energia s-a impus în fața constănțenilor cu 118-49. 

Arbitrii acestei partide vor fi Gabriel Dima, Alexandru Stamate și Dragoș Stan, în timp ce comisar din partea FRB va fi Dan Berceanu.

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!