Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Farul - CSM București. Declarații Cernat și Căruțașu

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.02.2013

Foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

Constantănțenii au avut șansa egalării pe finalul partidei, însă s-au precipitat, nu au fost capabili să ducă schema la bun sfârșit și au pierdut posesia. Acest lucru a fost remarcat și de antrenorul principal al echipei, Costel Cernat, în declarațiile acordate la finalul partidei și preluate de reporterntv.ro.

Important este ca după un time out să se respecte niște momente ale jocului. Nu s-a putut, am încercat individual. Cu puțin mai multă atenție altfel ar fi fost jocul. Aveam jucător liber pe colț, dar nu am știut să dăm pasa, a spus la finalul partidei Costel Cernat.

Virgil Căruțașu, veteranul bucureștenilor, a declarat după partidă că se aștepta la un meci dificil și că avantajul pe care echipa sa îl avea la pauza mare, 14 puncte, nu a fost unul liniștitor date fiind meciurile din acest sezon în care Farul a revenit în joc de la astfel de diferențe.

Ne așteptam la un meci foarte greu. Știam că cei de la Constanța joacă bine acasă, au demostrat și la Craiova că sunt capabili să revină în joc. La pauză, chiar dacă aveam acea diferență pe tabelă, ne așteptam să vină peste noi, ceea ce s-a și întâmplat cu ajutorul unor jucători care au făcut diferența, a spus Virgi Căruțașu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!