Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Farul se deplasează în Ardeal pentru două meciuri fără miză

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
17.01.2014

Farul Constanța va disputa la sfârșitul săptămânii două meciuri în deplasare. Trupa lui Alexandru Olteanu are programată sâmbătă, la Sibiu, în compania lui CSU Atlassib, o confruntare care contează pentru etapa în curs din LNBM, a 14-a. Pentru a scuti formația de cheltuielile legate de transport, conducerea marinarilor a ales să dispute, a doua zi, un meci din cadrul etapei cu numărul 21, în fața lui BC Mureș.

Ocupantă a ultimului loc din clasament la finalul turului, Farul pleacă cu sanse de victorie minime în ambele jocuri. Constănțenii au obținut un singur rezultat pozitiv în prima parte a sezonului, în fața Concordiei Chiajna, și au acumulat 14 puncte. În ultima partidă din 2013, aceștia au cedat, 118-49, în fața Energiei Rovinari.

CSU Atlassib Sibiu - Farul Constanța (fișa meciului)

Prima adversară a formației de la malul mării, CSU Sibiu, a iernat pe locul 3 în LNBM, după ce a strâns 21 de puncte, și mai au de disputat o restanță în fața Mureșului. Sibienii au suferit trei înfrângeri, ultima chiar în etapa a 13-a, cu Steaua CSM EximBank, 53-74. În această iarnă, CSU a operat o schimbare în lot, aducându-l pe fostul jucător al lui BC Timișoara, Robert Sarovic, în locul lui Ivan Miceta. Confruntarea din Sala Transilvania va fi arbitrată de Andrada Csender, Șerban Rașoga și Vlad Ghizdăreanu.

BC Mureș Tg.Mureș - Farul Constanșa (fișa meciului)

Duminică, Farul va juca în Târgu Mureș, la peste 100 de kilometri distanță. Echipa antrenată de Srecko Sekulovic ocupă locul 8 în clasament, având tot trei eșecuri, însă două meciuri mai puțin decât celelalte formații. Proaspăt eliminată din Cupa României de către CSU Ploiești, Mureșul are și ea o noutate în lot, lituanianul Gediminas Navickas.

În meciurile directe de la revenirea Farului pe prima scenă a baschetului românesc, echipa din Constanța nu a reușit niciodată să învingă Sibiul sau Mureșul.

*foto: facebook.com/BCFarul

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!