Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Fault tehnic dictat băncii lui U-BT Cluj, la sfârșitul primului sfert cu CSM CSU Oradea

Eduard Popa

Eduard Popa
29.03.2019

bobo pintea fault tehnic

CSM CSU Oradea – U-BT Cluj este fără îndoială un derby plin de tensiune. Acest lucru s-a văzut și la sfârșitul primului sfert, când banca tehnică a oaspețlor a fost sanționată cu un fault tehnic.

Astfel, după o pătrundere a lui Alhaji Mohamed la ultima fază a primelor 10 minute, arbitrii au decis să nu acorde nicio sancțiune, lucru întâmpinat cu mulți nervi de banca clujenilor. Oficialii partidei au decis să acorde faultul tehnic oficialilor clujeni, moment în care antrenorul secund Bobo Pintea l-a luat în brațe destul de energic pe arbitrul Sorin Drugău, pentru a-i arăta felul în care a fost faultat veteranul american. Gestul a putut fi văzut și din sală, dar și pe micile ecrane.

Sfertul doi a început astfel cu o lovitură liberă care a fost transformată de Muhamad Pasalic, cel care a dus scorul la 21-16.

*foto: Manases Sandor / u-bt.ro

8 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Mda
    Circ ieftin a la Cluj...

    cu 5 ani în urmă (29.03.2019)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      Arbitrii
      Dacă la început de meci fluieri orice atingere (indiferent de echipa), iar apoi lasi jocul liber jucătorii nu mai inteleg nimic! Prestări slabă a fluierasilor, care au tensionat nejustificat meciul. Iar apoi au uitat sa fluiere vreo 2 antisportive la Dorsey.

      cu 5 ani în urmă (29.03.2019)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca CJ Stefan :

    gyke
    Poate justificat ...

    cu 5 ani în urmă (29.03.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    s-a suparat sponsorul clujean...
    Dorsey a fost azi "omul cu toporul" in teren, iar secunzii lui U au fost "undertaker-ii" de pe banca. Sa fie din cauza ca zvonurile sunt ca nu mai primesc prelungirea contractelor?

    cu 5 ani în urmă (29.03.2019)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      mailman
      Dorsey intr-adevar a fost de nerecunoscut. Dar noi suporterii suntem subiectivi, nu mailman? Secunzii stiu baschet pentru ca au jucat. Noi nu putem decat sa fim subiectivi, cum am scris. Poate ca ai dreptate cu contractele in privinta sponsorului si ar are dreptul sa o faca. La voi primaria nu are pretentii. Sau are?

      cu 5 ani în urmă (29.03.2019)
    • CSM CSU Oradea mailman:

      banu la ban trage
      N-am vazut pe banca gazdelor nici staff cu istericale, iar jucatorii stiu ca daca comenteaza patesc ca Mandache... Sponsorul nostru stie ce are de facut: marca banul si sta la loja, nu se baga in tactica de echipa. De aia avem asa un oras frumos, pentru ca la noi toti ne vedem de treaba fiecare...

      cu 5 ani în urmă (29.03.2019)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      mailman
      Si la noi crezi ca se baga sponsorul? Citeam zilele trecute tot felul de polemici intre al vostru Sere si sibieni. Parca nu se mai termina lucrurile astea. :( Nu vreau sa intru si eu in asa ceva. Oradea este un oras frumos, dar si eu ma pot lauda cu al meu, pentru ca si aici se face treaba si se vede. Numai Bine!

      cu 5 ani în urmă (29.03.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea north.finder :

    Lasati arbitrii
    Daca nu ati avea atata treaba cu arbitrii nu ar avea nimeni treaba cu voi. Nu am vazut staff-ul nici unei echipe sa fie atat de mult in preajma arbitrilor cat sunt cei din Cluj.

    cu 5 ani în urmă (29.03.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!