Stiri

Fenerbahce câștigă primul meci al finalei din Turcia, pe terenul lui Anadolu Efes

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.06.2019

fener anadolu

Fenerbahce Istanbul a deschis cu o victorie finala campionatului din Turcia. Trupa lui Zeljko Obradovic a făcut break-ul pe terenul lui Anadolu Efes, după un joc dominat categoric, la finalul căruia s-a impus cu scorul de 73-56.

În ciuda absențelor lui Vesely, Datome și Green, Fenerbahce a făcut legea la Sinan Erdem Dome. Cu un Bobby Dixon în zi de grație, Fener a început în forță și a câștigat primul sfert cu scorul de 18-10. Până la pauză diferența avea să urce la 10 lungimi, 42-32. Meciul a fost tranșat imediat după pauză când trupa lui Zeljko Obradovic a reușit un run de 20-4. În ultima secvența de joc Anadolu Efes nu a făcut altceva decât să mai reducă din proporțiile scorului. La final s-a înregistrat scorul de 73-56 pentru Fenerbahce.

Bobby Dixon a fost cel mai bun jucător al meciului cu 22 de puncte, 5 recupărări și 4 pase decisive. Melih Mahmutoglu a terminat cu 17 puncte și 2 recuperări. Ahmet Duverioglu a contribuit cu 10 puncte și 4 recuperări.

Vasilije Micic a fost principalul remarcat de la Anadolu cu 16 puncte și 3 pase decisive. Sertac Sanli a reușit 10 puncte.

Meciul 2 între echipele care au ajuns și în Final Four-ul Euroligii în acest sezon va avea loc pe 11 iunie, tot pe terenul lui Anadolu Efes.

*foto: eurohoops.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!