Stiri Cupa României Feminin

Fetele de la ”U” Cluj înving SCM CSS Craiova

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.09.2014

Baschetbalistele de la Universitatea Cluj au câștigat prima mașă din optimile Cupei României, scor 68-50 (18-10, 21-15, 17-17, 12-8), împotriva celor de la SCM CSS Craiova.

Principalele artizane în acest meci ale echipei pregătite de Florin Covaciu au fost K. Puthof King cu 22 de puncte și 18 recuperări, respectiv A. Jones cu 24 de puncte, 4 recuperări și 5 pase decisive. De cealaltă parte, din lotul oltencelor s-a remarcat I. Motăneanu cu 16 puncte, 7 recuperări și 5 pase distribuite. 

Returul dintre cele formații se joacă în Bănie în data de 24 septembrie. 

Vom reveni cu cronica detaliată a confruntării din Sala Sporturilor „Horia Demian”!


Echipa de baschet feminin a Universității Cluj conduce pe teren propriu la pauză pe SCM CSS Craiova cu 39-25 (18-10, 21-15). Meciul contează pentru prima manșă a optimilor de finală din Cupa României. 

În prima repriză s-au remarcat A. Jones cu 14 puncte și K. King cu 9 puncte și 12 recuperări din lotul „studentelor”, respectiv I. Motăneanu de la Craiova cu 11 puncte puse pe tabelă. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!