Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Filip Adamovic: „Aș dori să le mulțumesc fanilor pentru că m-au primit cu aplauze”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.11.2014

Filip Adamovic, jucătorul lui BC Mureș, a vorbit după victoria echipei sale pe terenul campioanei României, CSU Asesoft Ploiești. Conducătorul de joc a vorbit despre lucrurile care au făcut diferența în această partidă.

„Cred că jocul nostru la pick and roll și procentajul aruncărilor de 3 puncte au făcut diferența. Mi-am atenționat echipa despre cât de bine poate juca Alhaji Mohammed în special când ei joacă prost, el face pasul înainte. A fost extraordinar să mă reîntâlnesc cu niște băieți minunați ca el, ca Gerald Lee”.

Filip Adamovic a vorbit și despre sentimentele care l-au încercat la revenirea în sala fostei echipe, cu care a câștigat titlul național în sezonul trecut:

„A fost ciudat. Încă mă simt ciudat. Aș dori să le mulțumesc fanilor pentru că m-au primit cu aplauze. Despre joc, sunt mulțumit că am câștigat, deoarece aveam mare nevoie de această victorie. Pe de altă parte, nu pot descrie modul în care mă simt acum, e ceva mixt”.

În final, Filip Adamovic ne spus despre obiectivele echipei sale:

„Obiectivul este să ajungem în playoff iar atunci vom vedea”.

*Foto: Răzvan Păsărică (Fotoreporter TotalBaschet)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!