Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Filip Adamovic:„Cred că noi suntem echipa mai bună”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.11.2013

Filip Adamovic, principalul conducător de joc din tabăra campionilor de la CSU Asesoft Ploiești vorbește despre partida pe care echipa sa o va susține în fața celor de la U Mobitelco Cluj. În acest sezon de LNBM Adamovic are o medie pe meci de 7.7 puncte, 2.7 recupeări și 6.4 pase decisive.

„Pot spune că va fi un meci foarte interesant, dar cred că noi suntem echipa mai bună și că noi vom câștiga dacă vom juca la potențialul nostru maxim. Este abia la început sezonul dar cred că ”U” este una din candidatele la finala campionatulul. Nu cred că oboseala după meciul cu Pinar ne va afecta, ba chiar ne va face să jucăm mai bine.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!