Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Filip Adamovic: „Dacă ne apărăm cum am făcut-o la Sibiu, nu cred că ne poate învinge nicio echipă”

Paul Olar

Paul Olar
07.03.2016

U-Banca Transilvania a obținut o victorie duminică seara, pe terenul lui CSU Atlassib Sibiu. Formația lui Marcel Țenter s-a impus cu scorul de 76-65.

Filip Adamovic, cel mai bun om al Clujului, a înțeles importanța unui succes Cibin. U-BT venea cu moralul afectat de eșecul împotriva Stelei, astfel că un rezultat pozitiv era vital pentru moral. 

“Am respectat ceea ce am stabilit înainte de meci, ceea ce am pregătit. Noi am venit la Sibiu după o înfrangere grea acasa cu Steaua, dar în această seară am arătat atitudine. Am jucat bine atat în atac cat și în apărare, Sibiul a înscris doar 65 de puncte pe propriul teren, ne-am apărat bine în această seară, iar cand ne apăram cum am făcut în această seară cred ca nu ne poate învinge nicio echipă", a spus sportivul, conform u-bt.ro.

*Foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!