Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Filip Adamovic: “Deja ne gândim la partida cu Mediaș”

Marius Petri

Marius Petri
07.02.2014

CS Concordia Chiajna și CSU Ploiești se vor întâlni în această seară de la ora 18:00, în cel mai dezechlibrat duel al etapei cu numărul 17 din Liga Națională de baschet masculin.

Filip Adamovic, cel mai bun pasator al ploieștenilor, a declarat pentru TotalBaschet că se așteaptă la o victorie clară în meciul cu galben-verzii și că plecarea lui Aleksandar Vuletic de la formația ilfoveană nu va afecta jocul, Asesoftul reușind să se impună și în tur la o diferență considerabilă, 108-45.

 “Mă aștept să câștigăm acest meci. Vuletic era cel mai bun jucător al lor, dar am câștigat la diferență mare și cu el în echipa Chiajnei.”

Formația pregătită de Vladimir Arnautovic are un program încarcăt în acest sfârșit de săptămână, urmând să joace și cu cei de la Gaz Metan duminică, într-o restanță din etapa a XIV-a. În legătură cu această partidă, baschetbalistul bosniac a precizat că înfruntarea cu medieșenii este prioritară, însă CSU Ploiești trebuie să câștige ambele meciuri pentru a se putea bate la vârful clasamentului:

“Va fi un week-end greu pentru noi, dar trebuie să câștigăm ambele jocuri daca vrem să ne batem pentru primul loc. Bineînțeles că meciul cu Gaz Metan este mai important, deja ne gândim la acea partidă.”

*foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!