Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Filip Adamovic: „Este doar 2-0, încă nu este nimic rezolvat, jucăm împotriva campioanei”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.05.2017

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca și-a adjudecat meciul 2 al semifinalei cu CSM Oradea, scor final 103-96, asta după ce în primul joc s-a impus de asemenea cu 86-73. Cel mai bun jucător al victoriei clujene de joi seara, Filip Adamovic, a oferit la finalul partidei o scurtă declarație. 

Este doar 2-0, încă nu este nimic rezolvat, exact cum a spus și antrenorul nostru. Jucăm împotriva echipei campioane, au arătat asta atât în al doilea meci, cât și în primul. Au luptat mult în apărare, însă cred că am fost mai puternici mental, asta ne-a ajutat mult. Cred că pentru un jucător concentrarea produce procentajele bune, uneori ai și zile mai proaste, însă e important să rămâi focusat, cred că aici e cheia. Mergem la Oradea să câștigăm primul meci, așa cum a zis și marele antrenor Obradovic, cele mai mari șanse sunt în primul meci, căci presiunea cea mai mare este pe gazde”, a punctat baschetbalistul ex-iugoslav, citat de site-ul oficial al clubului de sub Feleac. 

Adamovic a reușit aseară a doua cea mai bună performanță personală din actuala ediție de campionat, fiind MVP-ul meciului 2 al seriei cu CSM CSU Oradea. În 35 de minute jucate, fundașul și-a trecut în cont 23 puncte, 2 recuperări, 8 pase decisive, 1 intercepție, dar și 3 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 29 unități, cel mai mare al partidei. 

Filip Adamovic și coechipierii săi vor reveni pe parchet luni, 8 mai, cu ocazia meciului 3 din seria cu Oradea, partidă care se va disputa în Arena „Antonio Alexe” de la ora 18:00. 

*Foto: Andor Marton @totalbaschet.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca raress23 :

    Bravo Filip
    Good job. Keep going the same way!

    cu 6 ani în urmă (06.05.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!