Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Filip Adamovic: “Este important să câștigăm cu 3-0”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.05.2014

Conducătorul de joc al celor de CSU Asesoft Ploiști, Filip Adamovic a vorbit despre partida de la Târgu-Jiu din fața Energiei. Asesoft conduce pe Energia cu 2-0 la general, iar sportivul din Bosnia și Herțegovina consideră că echipa gorjeană nu-i mai poate surprinde:

„Cred că dacă vom juca la fel cum am făcut-o la Ploiești, Energia nu va putea să revină. Ei ne-am surprins în meciul de cupă, nu mai mult. Este important să câștigăm cu 3-0, pentru a avea mai mult timp odihnă și pentru a ne crește încrederea. Este devreme să vorbim la acest moment dar noi ne dorim să devenim campioni. Nu este loc pentru răzbunare, ce s-a întâmplat s-a întâmplat. Acesta este un nou capitol, ei au câștigat cupa pe merit dar vom avea o mare satisfacție să-i elinimăm la zero.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!