Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Filip Adamovic, Kyndall Dykes și Adrian Tudor vor evolua în meciul doi al finalei

Paul Olar

Paul Olar
19.05.2015

Veste bună primită de BC Mureș Târgu Mureș. Gruparea ardeleană va putea conta pe serviciile jucătorilor Filip Adamovic, Kyndall Dykes și Adrian Tudor în meciul doi al finalei cu CSU Ploiești. Informația a fost anunțată prin intermediul site-ului bcmures.com.

Filip Adamovic a reprezentat, de departe, cea mai mare absență mureșeană în jocul de ieri. Baschetbalistul ex-iugoslav nu a primit drept de joc deoarece îi expirase viza medicală.

În schimb, Kyndall Dykes s-a confruntat cu o deshidratare, fapt pentru care a acuzat probleme musculare. Americanul a urmat tratament și va fi apt de joc.

În fine, Adrian Tudor a suferit o entorsă după un duel cu Marius Runkauskas. Internaționalul român este refăcut, așa că își va putea ajuta coechipierii.

Confruntarea CSU Ploiești vs BC Mureș demarează de la ora 20:00.

*Foto: Báthori Zsigmond

1 comentariu la aceasta stire:
  • YMCA Tiger :

    ...
    Hai tigrii, pentru noi acum incepe finala cu adevarat

    cu 8 ani în urmă (19.05.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!