Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Filip Adamovic: “Le-am permis piteştenilor prea multe puncte uşoare”

Paul Olar

Paul Olar
09.03.2017

U-Banca Transilvania şi-a respectat blazonul în a doua partidă din TOP 6. Formaţia clujeană a învins pe BCM U Piteşti, scor 94-84, şi se pregăteşte deja de confruntarea cu BC SCM Timişoara.

”A fost un meci foarte dificil pentru noi, ştiam de anul trecut că Piteştiul este un oponent foarte puternic. Nu am avut cea mai bună apărare, le-am permis prea multe puncte uşoare, trebuia să punem mai multă presiune. Trebuie să lucrăm la acest aspect mai mult, căci apărarea bună îşi câştigă campionatele. Nu am fost suficient de atenţi la Kostoski, i-am permis câteva aruncări necontestate, şi-a intrat în mână şi ne-a creat probleme serioase. Suntem concentraţi deja pe meciul următor, vrem să luăm lucrurile pas cu pas şi să ne concentrăm cât se poate de bine pentru fiecare meci în parte”, a declarat Filip Adamovic, potrivit u-bt.ro.

Filip Adamovic a fost de altfel cel mai bun marcator al încleştării, graţie celor 21 de puncte, 5 pase decisive şi 4 intercepţii.

*Foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!