Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Filip Adamovic, cel mai bun ploieștean în meciul cu Farul

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.02.2014

Filip Adamovic a reușit cel mai unul dintre cele bune meciuri ale sale în LNBM. Bosniacul a și-a setat recordul stagional al eficienţei la 31 de unități, în partida câștigată de CSU Asesoft Ploiești în fața deplasare de la Farul Constanța, cu scorul 53-113.

Conducătorul de joc a petrecut 30 de minute pe parchetul Sălii Sporturilor din Constanța. În acest interval a strâns 22 de puncte, la care a mai adăugat 4 recuperări și 4 pase decisive plus alte 3 intercepții. Adamovic a avut o seară bună de șut, cu 3/4 de la 2 puncte, 4/5 de la 3 puncte și 4/6 de la linia de libere.

În acest sezon în LNBM, Filip Adamovic are medii de 8.6 puncte, 2.3 recuperări și 4.9 pase decisive.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe spectator :

    Cel mai bun
    Vad ca este o moda ca in meciurile cu echipele slabe unii( din ce in ce mai multi) jucatori straini sa isi faca recorduri personale. Si apoi pleaca de la noi cu procentaje care nu reflecta realitatea din teren. Deci : sigur nici noi nu mai trebuie sa credem tot ce scrie in statisticile unui jucator cand se transfera la o echipa din Romania. ( bineinteles ca mai sunt si exceptii dar cum multi nu confirma in campionatul nostru incepem sa ne gandim la multe si marunte...)

    cu 10 ani în urmă (27.02.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    aiurea....
    in loc sa joace romanii sau juniorii, se insista aiurea cu strainii....pentru ce?!? care-i scopu?!? ca nu conteaza cosaverajul deloc!!! pacat si trist!!! asa sigur nu progreseaza baschetul romanesc!!!

    cu 10 ani în urmă (28.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!