Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Filip Adamovic este cel mai nou jucător la BC Mureș

Noémi Csiki

Noémi Csiki
03.11.2014

Gruparea mureșeană a anunțat în urmă cu puțin timp semnarea unui contract cu conducătorul de joc Filip Adamovic.

Fundașul bosniac a petrecut sezonul trecut la campioana CSU Asesoft Ploiești, unde, în 35 de meciuri jucte în LNBM, a acumulat medii de 8,3 puncte și peste 10 la eficiență. El a făcut parte și din lotul național al țării sale.

Cu Adamovic, BC Mureș are șapte jucători străini, dintre care vor putea evolua doar șase la meciurile din LNBM. Antenorul va trebui, deci, să decidă care dintre cei șapte va fi omis de pe lista echipei înaintea fiecărui meci.

BC Mureș a început sezonul cu stângul: după primele 5 etape (4 meciuri jucate), mureșenii au o singură victorie, după ce au pierdut partidele cu Pitești, Craiova și BC Timișoara.

Conform site-ului oficial al clubului, Adamovic a sosit la Tîrgu Mureș în această seară (luni) și va începe antrenamentele cu echipa mâine dimineață.

Sursa: bcmures.com

8 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    bun
    Foarte bun transferul. Felicitări !

    cu 9 ani în urmă (03.11.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe csaby15 :

    Adamovic
    un transfer foarte bun !!!

    cu 9 ani în urmă (04.11.2014) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    bun
    Dar acolo era problema ?pe poz 1???? Aveau deja jucatori buni ...

    cu 9 ani în urmă (04.11.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @adu
    acolo era problema, se pare ca Sinadinovic nu a confirmat suficient deoarece faza ofensiva (care de obicei era punctul tare al tigrilor) este cea care sufera in acest campionat.

    cu 9 ani în urmă (04.11.2014)
    • tzontzolino:

      serios
      Poate vrei sa spui ca a venit Adamovic ca sa il ajute pe Edi ca pe 1 e doar el. Ceskovic nu e 1 pur iar copilu'Polyak mai are de munca. Dupa Barac care avea o vechime Edi chiar l-am regretat ca a plecat de la noi. Nu stiu cum il vedeti voi dar prin ce a facut la noi si prin ce s-a vazut la TV la voi nu la el e buba. Problema e la Sammy care nu face mare branza dar mai ales la banca de rezerve care are doar 21 de puncte inscrise in 4 meciuri adica 5 puncte venite /meci de la banca de rezerve...cam putin. Stiu cand a venit Edi la voi ca era bucuros ca va juca in Eurochallenge si apoi...puff nimic.

      cu 9 ani în urmă (04.11.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    din pacate
    in acest sezon avem probleme cam peste tot

    cu 9 ani în urmă (04.11.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    -
    sinadinovic si Barro nu joaca ce jucau la Pitesti la fel si ceskovic Samy nu convinge Peciukas nu mai prea face faza de aparare jucatorii romani sint aproape inexistenti Capusan si lazar sint foarte slabi( nu am vazut in viata mea unbascetbalist sa arunce mai prost liberele ca Lazar) Corpodean nu prea este folosit poljak mi se pare bunicel dar trebuie sa creasca e ionca tinar Singurul jucator destul de constant mi se pare Ivanovic In plus nici Sekulovic nu mi se pare asa conectat ca sezoanele trecute Cred ca vom avea mari probleme acest sezon, ar fi bine sa prindem PO-ul chiar si de locul 8 Oricum campionatul e in scadere fata de anul trecut desi Ploiestiul sa intarit celelalte mi se par mai slabeOradea, Cluj, Mures,Craiova, Pitestiul se pare ca sa ridicat fata de anul trecut. U n alt minus este scaderea nr spectatorilor

    cu 9 ani în urmă (04.11.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe magyari :

    te rog
    te rog mai pune cate un punct, o virgula, ceva, nu de alta dar e foarte de inteles ceea ce vrei sa spui :)

    cu 9 ani în urmă (05.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!