Stiri

Filip Adamovic, lider la pase decisive într-un meci, în actuala stagiune a FIBA Europe Cup

Dan Oancia

Dan Oancia
21.10.2017

filip adamovic

Performanță importantă realizată de Filip Adamovic, fostul jucător al celor de la U BT Cluj-Napoca, echipă alături de care a câștigat în sezonul trecut Liga Națională și Cupa României.

Bosniacul s-a remarcat în partida din cadrul grupei F a Europe Cup, disputată miercuri, între Tsmoki Minsk și Spirou Charleroi.

Deși echipa sa a pierdut în fața belgienilor la două puncte diferență, 76-78, Adamovic s-a instalat pe poziția de lider la capitolul pase decisive într-un meci, în actuala stagiune a competiției intercontinentale. Bosniacul Adamovic, care în România a mai jucat pentru CSU Asesoft Ploiești și BC Mureș, a bifat 11 pase decisive.

Baschetbalistul lui Tsomi Minsk a intrat în „double-double”, contribuind la zestrea echipei sale cu 12 puncte, alături de alte două recuperări și două intercepții pe care le-a avut în manșa tur contra lui Spirou Charleroi.

*foto: Andor Martin

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!