Stiri Cupa României Masculin

Final 4. Edi Sinadinovic vorbește despre duelul cu baschetbaliștii de la CSM Oradea

Radu Bărăian, Lucian Călinescu

Radu Bărăian, Lucian Călinescu
11.04.2014

BCM U Pitești se află în fața unui duel important, meciul cu CSM Oradea din cadrul semifinalelor Cupei României. Încleștarea dintre argeșeni și bihoreni se dispută azi, 11 aprilie, începând cu ora 17:30. Fundașul sârb al formației din Pitești, Edi Sinadinovic, a vorbit pentru TotalBaschet despre partida cu orădenii.

„Final Four-ul va fi foarte interesant deoarece vor fi acolo echipe foarte bune și toată lumea își dorește acel trofeu. Meciul cu Oradea va fi unul foarte dificil, dar noi am arătat că îi putem învinge. Ne-am pregătit bine, din greu, și având în vedere aceste lucruri sunt încrezător înaintea acestui meci, iar sper că rezultatele vor veni. Oradea este o echipă foarte bună cu o mulțime de jucători experimentați și de asemenea, cu un sistem bun. Totul este posibil, rămâne de văzut ceea ce se va întâmpla”, a declarat Sinadinovic.

Sportivul originar din Serbia a sosit la Pitești la începutul acestui an calendaristic, iar debutul în culorile BCM-ului s-a consemnat chiar într-un meci de cupă, victoria cu ”U” BT Mobitelco, 84-69, din sferturile de finală. Atunci, Edi a jucat 22 de minute, timp în care și-a trecut în cont 12 puncte, 3 pase decisive, 2 recuperări și un indice la eficiență de 11 unități. 

Semifinala dintre Pitești și Oradea va fi transmisă în direct de postul DigiSport 2. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii