Stiri

Final 4-ul Ligii Europei Centrale, atribuit Brașovului

Andreea Vlase

Andreea Vlase
17.02.2018

Final 4-ul Ligii Europei Centrale este programat la începutul lunii martie. Olimpia CSU Brașov și CSM Satu Mare au cerut organizarea turneului. Până la urmă, acesta a fost atribuit formației de sub Tâmpa.

Turneul final se va disputa în 3 și 4 martie. Dorința formației germane a cântărit decisiv pentru acordarea turneului celor din Brașov. Nemții au preferat zborul la București.   

Olimpia CSU Brașov a încheiat pe prima poziție în grupa A, cu 11 puncte după 5 victorii și o înfrângere. CSU Alba Iulia a obținut al doilea bilet pentru F4 după ce a strâns 9 puncte din 3 victorii și 3 înfrângeri. Zabiny Brno și Flying Foxes SCS Post Viena au încheiat clasamentul cu 9 și 6 puncte.

CSM Satu Mare a câștigat grupa B. Ardelencele sunt pe primul loc cu 10 puncte și un bilanț de 5 succese din 5. CSM ar trebui să mai dispute un meci, cu SBS Ostrava, dar acesta a fost amânat deja de două ori și este posibil ca formația cehă să nu se mai prezinte. A doua calificată din grupa B este Pharmaserv Marburg care a încheiat cu 10 puncte (4/2). Au urmat FCC ICIM Arad cu 7 puncte și SBS Ostrava cu 6.

Semifinalele sunt programate în 3 martie, iar cele două finale, în 4.

În penultimul act se vor întâlni:

CSM Satu Mare - CSU Alba Iulia

Olimpia CSU Brașov - Pharmaserv Marburg

*foto: olimpiabaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!