Stiri Cupa României Masculin

Final 8 Masculin - A început vânzarea abonamentelor

Andreea Vlase

Andreea Vlase
05.02.2018

Astăzi au fost puse în vânzare abonamentele pentru turneul final al Cupei României de baschet masculin. Abonamentele costă 50 de lei și pot fi achiziționate de la Biroul de evenimente al orașului Sfântu Gheorghe.

Biletele de o zi costă 15 lei, iar cele pentru un meci, 10. Final 8-ul întrecerii masculine se va desfășura la Sepsi Arena, în perioada 10-13 februarie. În 14 februarie va avea loc AllStar Game-ul.

Abonamentele pot fi achiziționate de la Biroul de evenimente de lângă Teatrul Tamási Áron din centrul orașului Sfântu Gheorghe. Acestea includ 8 meciuri: 4 sferturi de finală, două semifinale, finala și All Star Game. Persoanele sub 18 ani pot participa gratis la eveniment, dacă prezintă un act doveditor referitor la vârstă. Biletele pentru o zi vor costa 15 lei și includ două meciuri (în zilele de 10, 11 și 12 februarie), iar pentru finală și All Star Game biletul costă 10 lei. Biletele de zi pot fi cumpărate de la fața locului.

Program Final 8 – Cupa României la Baschet Masculin: 

Sâmbătă – 10 februarie
Phoenix Galați vs CSM CSU Oradea – ora 17:15, FRB TV 
Timba Timișoara vs CSM Steaua București – ora 20:00, FRB TV

Duminică – 11 februarie
BC CSU Sibiu vs BC SCM Timișoara – ora 17:15, Digi Sport
BCM U FC Argeș Pitești vs U-BT Cluj-Napoca – ora 20:00, Digi Sport

Luni – 12 februarie
Semifinala 1 (învingătoarele de sâmbătă) – ora 17:15, Digi Sport
Semifinala 2 (învingătoaree de duminică) – ora 20:00, Digi Sport

Marți – 13 februarie
Finala – ora 19:00, Digi Sport

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii