Stiri Cupa României Masculin

Final Four-ul Cupei și All Star Game-ul vor avea loc la Oradea

Paul Olar

Paul Olar
09.02.2016

Orașul Oradea, prin Arena Antonio Alexe, va organiza două evenimente importante ale baschetului masculin românesc. Atât Final Four-ul Cupei României, cât și All Star Game-ul vor avea loc în municipiul bihorean, după cum s-a decis astăzi, la sediul Federației Române de Baschet.

Pe lângă gazde, la Final Four s-au calificat U-Banca Transilvania și BC Mureș Târgu Mureș. De asemenea, pentru ultimul loc rămas se vor lupta Energia Târgu Jiu și Dinamo București.

Iată programul competiției, conform csmoradea.ro:

10 aprilie
U BT Cluj-Napoca vs BC Mureș
CSM CSU Oradea vs Energia Târgu-Jiu/Dinamo București

11 aprilie
Finala

Totodată, în data de 12 aprilie va avea loc All Star Game-ul Ligii Naționale.

*Foto:csmoradea.ro

6 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    Frumos!
    Salutare... o surpriza si un cadou foarte frumos facut de conducerea clubului pentru iubitorii de baschet din Oradea. Va fi un turneu pe cinste si sper ca si All Star Game-ul sa fie ceva mai special decat letargia anilor trecuti (ma refer strict la joc). Am o nelamurire legata de zilele de desfasurare: duminica, luni, marti... Nu stiu cine si cum a hotarat aceste date dar probabil intr-o compozitie vineri-dumininca ar fi fost mult mai interesant.

    Oricum sala cu siguranta va fi neincapatoare pentru acest eveniment si probabil biletele se vor vinde foarte repede. Insa mi-ar place daca am avea si prietenii nostri din Cluj, Mures si Tg. Jiu (daca se califica) (cu suporterii dinamovisiti inca nu am avut ocazia sa facem cunostinta...) sa ne fie alaturi pentru a crea o adevarata atmosfera de turneu mare, in limitele de fair play-ului, amicitiei si respectului specifice suporterilor de baschet adevarat bine-nteles.

    Astept cu mare nerabdare acest turneu!

    cu 8 ani în urmă (09.02.2016) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca zol2121 :

    cj
    De ce nu au pus meciurile samb-dum ? Mare prostie...

    cu 8 ani în urmă (09.02.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Habi :

    f4
    O veste excelenta, multumim ca ati facut posibil acest lucru.

    cu 8 ani în urmă (09.02.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe justplay :

    Duminică
    Este etapa miercuri, inainte de Final Four și e greu sa joci miercuri si pe urma vineri, sâmbătă,duminică.

    cu 8 ani în urmă (09.02.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Dan Rat:

      ?!
      La noi e mereu problema sa se joace mai des.Inclusiv in final four mereu aud plangeri de genul sunt prea obositi jucatorii.Lucreaza cumva in fabrica dimineata si nu pot juca dupa masa ? In alte tari se joaca final four altfel ?

      cu 8 ani în urmă (18.02.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    program
    Pentru ca nu gandesc cei ce sunt pusi acolo. Cum sa pui meciurile duminica, luni si marti ? E foarte posibil sa fie o premiera mondiala acest lucru :))

    cu 8 ani în urmă (09.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!