Stiri Cupa României Masculin

Final Four-ul Cupei României va avea loc la Ploiești

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
31.01.2014

Orașul Ploiești va găzdui Final Four-ul Cupei României, ediția 2013/2014. Prahovenii au câștigat lupta cu Pitești pentru organizarea turneului final al celei de-a doua competiții baschetbalistice ca valoare din țară.

Totodată, în semifinale, gazdele de la CSU vor da piept cu Energia Rovinari, la fel cum s-a întâmplat în stagiunea 2008/2009.

Cealaltă partidă va fi între CSM Oradea și BCM U Pitești, turneul urmând să se desfășoare în perioada 11-12 aprilie.

De menționat este că Ploieștiul organizează Final Four-ul Cupei după o pauză de șase ani. Meciurile se vor juca la Sala Olimpia, una dintre cele mai moderne arene ale României. Ea a fost inaugurată în toamna anului trecut, băieții lui Vladimir Arnautovic putându-și disputa astfel duelurile din EuroCup pe teren propriu.

*Foto: Răzvan Păsărică/rpressport.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    Rugaminte
    Cine are datele de contact ale constructorului salii din Ploiesti sa le puna la dispozitie pentru ai intreba pe acestia cum au putut sa fie atat de prosti cand au construit aceasta arena moderna!!

    cu 10 ani în urmă (31.01.2014) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești mihaif97 :

    Expl
    Sala este astfel din cauza stalpilor de sustinere care sunt in lateralele tribunei.Pentru ca tribuna sa fie cat terenul si campul vizual complet,ar fi trebuit sa darame stalpii de sustinere,adica intreaga sala!Ea a fost renovata si nu demolata si reconstruita!;)

    cu 10 ani în urmă (31.01.2014) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    @mitupower, @mihaif97
    Da este corect ca au pastrat stalpii aia. au daramat peretele cu vestiarele si au construit tribuna peste.. dar totusi.. trebuie sa fii bolnav sa aprobi asa ceva doar ca "e mai ieftin", sau doar ca "e mai usor". Pentru baschet este super ok. Dar nu poti sa faci o sala POLIVALENTA doar pentru baschet. dar vorba aia, la handbal nu se duc prea multi. Made in Romania

    cu 10 ani în urmă (01.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii