Stiri Cupa României Masculin

Final4: Cristian Achim: ”Această semifinală va fi foarte mult influențată de partea mentală”

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
17.04.2019

achim

Miercuri, 17 aprilie, începând cu orele 19:30, va avea loc a doua semifinală a Final 4-ului Cupei României la baschet masculin, avându-le ca protagoniste pe CSM CSU Oradea si U-BT Cluj Napoca.

Cristian Achim, tehnicianul orădenilor, a vorbit pentru site-ul nostru despre această partidă:

”Este un meci din cele decisive, este un meci de care pe care, un meci intre două echipe bune și eu cred că cine își va stăpâni mai bine nervii va câștiga în această seară. Înfrângerea de la Pitești a venit pe un fond de relaxare să spunem. Noi am incercat să ne facem treaba foarte bine la antrenamente, am muncit foarte mult,însă repet, această semifinală va fi foarte mult influențată de partea mentală, eu așa cred. Cine își va stăpâni mai bine nervii și cine va avea capul mai limpede și va lua deciziile mai bune în momentele dificile, eu consider că acea echipă va câștiga.”

Întrebat despre finala de anul trecut, tot contra clujenilor, acesta a declarat:

”Într-adevăr, am fost aproape de o victorie, am avut o aruncare deschisă pe final, ratată însă. Tot timpul meciurile cu ei au fost foarte strânse, nu cred că există un favorit, sigur că ei joacă pe teren propriu, sunt echipa mai bine-vazută, însă nu cred că există o favorită.”

 

*SURSA foto: Robi Boroș

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea 6X :

    CSM.
    Victorie , cred că putem. Și cred că putem lua și cupa. De ce nu?

    cu 5 ani în urmă (17.04.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 6X :

    CSM
    1-0 ptr. noi.
    Urmează meciul 2.

    cu 5 ani în urmă (17.04.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!