Stiri Cupa României Masculin

Final4. Cristian Achim: ”Sibiul este o echipă complet atipică”

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
18.04.2019

achim

După o primă zi care ne-a oferit două semifinale extrem de echilibrate și spectaculoase, ne aflăm la doar câteva ore distanță de a cunoaște câștigătoarea Cupei României, ediția 2018/2019.

La conferința de presă de după victoria contra U-BT Cluj Napoca, Cristian Achim, antrenorul celor de la CSM CSU Oradea, a vorbit despre partida ce urmează, contra BC CSU Sibiu.

Credeți că a venit momentul si pentru echipa dumneavostra sa castige Cupa Romaniei? Ați pierdut mai multe finale în această competiție.

”Da, dintre care două la o minge.Să sperăm, asta ne dorim și noi, asta, cum a spus și Muha, am muncit foarte mult, jucăm împreună, avem un joc legat, o atmosferă foarte bună în echipă, să sperăm că a venit și momentul nostru.

Meciul va fi, oricum, complet diferit față de cel de ieri, pentru că Sibiul este o echipă complet atipică. Ei nu joacă un baschet nici pe departe cum îl joacă Clujul, însă au cu totul și cu totul alte calități, deci noi vom juca două meciuri complet diferite din punct de vedere tactic, aș putea spune chiar opuse. O echipă e Clujul care joacă extrem de inteligent, extrem de gândit, în care totul este matematică, iar în partea cealaltă avem Sibiul, care este o echipă extrem de atletică și în care totul se bazează pe acest atleticism al lor și, să nu uităm acest aspect, ei sunt echipa de pe locul 1 până la urmă. Sunt formația de pe prima poziție complet meritat, așa că noi sperăm că vom reuși să ne adaptăm foarte bine stilului de joc al Sibiului.”

In declarațiile anterioare ați spus că vă așteptați la deciziile luate de U-BT Cluj Napoca în ceea ce privește lotul.Ieri la CSU Sibiu a lipsit Hardy, aveți vreo așteptare?

”Nu pot să vă zic asta pentru că nu vreau să dau idei, îmi pare rău. Eu bănuiesc cine va sta și o să vă spun după meci dacă am bănuit corect, pentru că sunt cinstit. Dacă vreți scriu undeva și punem aici, o ascundem și ne uităm la finalul partidei la ea.(râde)”

Partida va avea loc joi, 18 aprilie, începând cu orele 19:30, la BT Arena din Cluj-Napoca și va putea fi urmarită și în direct pe Digi Sport 4.

 

 

*SURSA foto: Roby Boroș

2 comentarii la aceasta stire:
  • tsc_1980 :

    Csm Oradea
    Clujul numai inteligent nu joaca. Schema lor a fost -mingea la Dykes ca face el ceva. Sibiul este mult mai atletica, si mai puternica sub panou. Oare intra Barnette? Sa speram ca da!!!

    cu 4 ani în urmă (18.04.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer:

      ...
      Noi jucam inteligent? Mulțumim dle Achim, dar nu era nevoie :)
      Altfel, după mine la Sibiu va sta Ewing iar la Oradea depinde dacă Barnette poate duce un astfel de meci.

      cu 4 ani în urmă (18.04.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!