Stiri Cupa României Masculin

Final4. Dan Fleșeriu, înaintea finalei cupei: „Sunt convins că băieții vor da absolut totul și că avem șanse egale cu cei de la Oradea să luăm trofeul”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.04.2019

BC CSU Sibiu joacă astăzi, 18 aprilie, finala Cupei României contra lui CSM CSU Oradea. Partida este programată de la ora 19:30 în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Dan Fleșeriu a prefațat acest joc pentru trofeu. Antrenorul sibian a vorbit despre adversarul din finală dar și despre câteva aspecte care ar putea face diferența în meciul care va desemna câștigătoarea Cupeii României:

„Jucăm, pentru prima dată, cu adevărat, cu trofeul pe masă. Suntem într-un meci în care întâlnim pe Oradea, o echipă aflată într-o formă foarte bună, în acest moment, după ultimele achiziții făcute. Cred că va fi un meci dur, în care cei cu mintea mai limpede și care vor reuși să își dozeze energia pentru final, vor reuși să și câștige. Sunt convins că băieții vor da absolut totul și că avem șanse egale cu cei de la Oradea să luăm trofeul. Cu siguranță ni-l dorim, cel punțin la fel de mult ca si suporterii noștri. Ei vor fi extrem de importanți astăzi, evident, și sper să îi văd în număr cât mai mare la sală, la finală.”

BC CSU Sibiu are șansa să cucerească primul trofeu după aproape 20 de ani. Echipa de pe Cibin a câștigat în 1999 campionatul României, ultimul trofeu din vitrina clubului.

foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!