Stiri Cupa României Masculin

Final4. Dan Fleșeriu a ales lotul de jucători pentru semifinala cu Dinamo Știința

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.04.2019

BC CSU Sibiu a ales să joace fără Hardy în partida din semifinala contra lui Dinamo Știința București din Cupa României. Dan Fleșeriu a preferat să continue integrarea lui Daniel Ewing, ultimul jucător sosit în tabăra sibiană în sezonul 2018/2019.

Astfel jucătorii străini pe care se va baza Dan Fleșeriu contra lui Dinamo sunt: Daniel Ewing, Justas Tamulis, Monyea Pratt, Isaiah Philmore, Randal Falker și Chris Cooper. Mirel Dragoste, Lucas Tohătan, Aurelian Gavriloaia, Wilhelm Brosser, Alex Varga și Dragoș Gheorghe formează contingentul jucătorilor români de la Sibiu.

Kevin Hardy a fost cel mai eficient jucător de BC CSU Sibiu și totodată cel mai eficient jucător din Grupa Roșie. El a încheiat sezonul regulat cu cifre de 14.8 puncte, 6.4 recuperări și 4.6 pase decisive, pentru 20.8 la eficiență.

Partida dintre BC CSU Sibiu și Dinamo Știina București este programată de la ora 17:00 și va putea fi urmărită în direct la Digi Sport.

foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!