Stiri Cupa României Masculin

Final4. Daniel Ewing: „Antrenorul ne-a spus că sunt periculoși în sfertul patru”

Eduard Popa

Eduard Popa
17.04.2019

daniel ewing sibiu dinamo

CSU Sibiu a reușit să câștige partida cu Dinamo Știința București, scor 82-78, în semifinalele Cupei României. Antrenorul Dan Fleșeriu a decis să înceapă acest meci cu veteranul american Daniel Ewing pe teren.

Fostul jucător de NBA și Euroligă, ajuns acum la 36 de ani, a fost pe parchet 30 de minute, timp în care a adunat 7 puncte, 3 pase decisive, 2 recuperări, 2 intercepții și două turnovers, pentru +9 la eficiență.

Ewing s-a arătat impresionat de prestația adversarilor, considerat outsider la începutul meciului: „Au arătat că merită să fie aici! Nu au renunțat în niciun moment de-a lungul partidei. Am avut o primă jumătate de repriză foarte bună, sfertul trei a fost mai puțin bun. Dar am reușit să fim decisivi pe final, să ne înscriem liberele și să închidem meciul. Nu am avut teamă de echipa lor în ultimul sfert, dar este o echipă periculoasă. Antrenorul ne-a spus că sunt o echipă foarte bună în sfertul patru. Dar am avut o apărare bună și ne-am executat cum trebuie ofensiva.”

Întrebat despre minutele jucate, Ewing a fost optimist: „Mă simt destul de bine acum. Să văd cum o să mă simt mâine. *râde* M-am antrenat din ce în ce mai bine în ultimele săptămâni, am lucrat mult în afara antrenamentelor. Pentru ata am fost adus aici, pentru finale și pentru playoff”, a spus Ewing, pentru totalbaschet.ro.

Daniel a sosit la CSU Sibiu în luna februarie și a jucat în patru meciuri din LNBM, cu medii de 5,8 puncte, 2,3 recuperări și 1,5 pase decisive.

*foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii