Stiri Cupa României Masculin

Final4. Kevin Hardy: „Cred că diferența a fost făcută de efortul extra pe care l-am dat”

David Istrate, Eduard Popa

David Istrate, Eduard Popa
19.04.2019

Final4. Kevin Hardy: „Cred că diferența a fost făcută de efortul extra pe care l-am dat”

Ieri, 18 aprilie, BC CSU Sibiu a reușit să facă un meci excelent și să o învingă pe CSM CSU Oradea, campioana en-titre și poate cea mai în formă echipă în ultimele 6 săptămâni. Astfel, trupa de pe malul Cibinului a câștigat Cupa României și și-a asigurat primul trofeu în ultimi 20 de ani.

Unul dintre cei mai importanți jucători ai lui BC CSU Sibiu, Kevin Hardy, desemnat MVP de către site-ul nostru, a terminat partida cu 17 puncte, 6 pase decisive, 5 recuperări, 2 intercepții și un indice al eficienței de +21. La conferința de presă, acesta s-a arătat foarte încântat de jocul făcut de coechipierii săi, fiind fericit pentru trofeu și mulțumitor pentru numerosul public sibian venit în deplasare.

Seara aceasta a fost extraordinară. Am venit aici ca o echipă, am jucat chiar bine, am avut o defensivă bună și fiecare persoană și-a făcut treaba atunci când a fost nevoie. Cred că diferența a fost făcută de efortul extra pe care l-am dat. Am jucat ca o echipă. Acesta a fost obiectivul nostru atunci când ne-am adunat pentru pregătirea de dinaintea sezonului. Știam că avem o echipă extraordinară și am încercat să construim relațiile. Am reușit să câștigăm primul trofeu și acum încercăm să ne pregătim pentru playoff, acolo unde sperăm să mai câștigăm un trofeu. Fanii noștri au fost incredibili, m-am bucurat foarte mult că ne-au susținut pe întreaga durată a serii.”

Kevin Hardy a fost decisiv pentru echipa sa, reușind să înscrie un coș foarte important pe finalul confruntării. Totuși, americanul din lotul lui BC CSU Sibiu a rămas modest când a fost întrebat despre această acțiune.

Doar am încercat să fac faze bune pentru echipa mea. Știu că formația mea are nevoie de mine, fiind căpitan, și am încercat să fiu decisiv în momentele importante. Oradea e o echipă foarte bună și cu siguranță m-aș vedea jucând împotriva lor din nou, în playoff.”

În final, baschetbalistul de 25 de ani a fost rugat să spună dacă i-a surprins apărarea în zonă făcută de trupa adversă.

Antrenorul nostru ne-a pregătit înainte de meci pentru apărarea lor zonă, prin urmare, atunci când am văzut-o, doar am încercat să ne facem treaba și să facem lucrurile să meargă. Nu ne-a surprins apărarea lor zonă foarte mult pentru că ne așteptam la asta.”

Datorită acestei victorii, BC CSU Sibiu obține primul trofeu important al sezonului și se pregătește de prima rundă a playoff-ului, acolo unde o întâlnește pe CS Dinamo Știința București.

*foto: Valentin Todea/Total Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    trofee
    Trofeele fac istoria....să ne bucurăm de acest trofeu, așa cum numai noi stim sa o facem! Felicitări echipei ,conducătorilor ,pt aceasta mare izbîndă!!! Suntem minerii de voi!!!

    cu 4 ani în urmă (20.04.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!