Stiri Cupa României Masculin

Final4. Muhamed Pasalic: „Echipa care va fi mai bine pregătită mental va câștiga trofeul. Cred că vom fi noi aceia”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.04.2019

CSM CSU Oradea s-a calificat în finala Cupei României la Baschet Masculin, după ce învins echipa gazdă, U BT Cluj-Napoca, cu scorul de 70-66. La conferința de presă de după meci, Muhamed Pasalic a vorbit despre victoria repurtată în fața câștigătoarei trofeului de anul trecut:

„Meciul a fost tot timpul strâns. Am condus aproape tot timpul și păcat că nu l-am încheiat într-un mod bun. Le-am permis să revină și să își ridice nivelul de agresivitate. Ne-am pierdut puțin capul dar importantă este victoria. Am jucat împotriva unei echipe foarte bune, pe propriul ei teren dar nu înseamnă nimic pentru mâine. Trebuie să ne recuperăm cât mai bine, să dormim și să ne îndreptăm atenția către finală. Mâine avem un meci mare și sper că vom avea aceeași atitudine.”

Întrebat despre ultimele două finale pierdute în fața Clujului, în cupă și supercupă, jucătorul din Bosnia și Herțegovina a replicat:

„Pentru mine supercupa nu înseamnă nimic, sincer. Este doar pentru fani și pentru oamenii care vor să facă fotografii. Anul trecut finala cupei a fost dificilă. Consider că și anul trecut meritam să câștigăm dar roata norocului se învârte și a venit la noi în acest an. Sper să ne urmeze și mâine pentru că jucăm ca o echipă, muncim din greu și asta este cel mai important.”

Muhamed Pasalic a vorbit și despre jocului lui BC CSU Sibiu din semifinale și a prefațat finala de mâine:

„Nu am văzut întregul joc. Nu cred că au jucat la nivel maxim. În prima repriză au fost la 15 puncte avantaj. În repriza a doua, când s-au relaxat, Dinamo a intrat în ritm și au avut un meci greu. Au înscris în final câteva aruncări, care la fel de bine puteau fi ratate. A fost un meci foarte strâns deoarece nu l-au tratat foarte serios. Aceasta este opinia mea. Mâine va fi cu totul un alt meci și tot ce ați văzut astăzi trebuie șters cu buretele. Cu siguranță vor fi pregătiți. Sunt o echipă foarte atletică și vor veni să lupte, să câștige trofeul. Echipa care va fi mai bine pregătită mental va câștiga trofeul. Cred că vom fi noi aceia.”

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    aseara tu ai fost
    cel mai pregatit :)))

    tot iti propuneai sa iti iei revansa in fata clujului

    cu 5 ani în urmă (18.04.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!