Stiri Cupa României Masculin

Final4. Tudor Costescu: ”Ne folosim de toate armele pentru a ne juca fiecare șansă pe care o avem”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
16.04.2019

Tudor Costescu a oferit o declarație pentru pagina oficială a echipei în care a prefațat semifinala din cadrul Final Four-ului Cupei României.

"Mergem la acest turneu final de Cupa României după o săptămână foarte intensă de pregătire, cu o stare de spirit foarte bună. Avem un moral bun și vrem să tratăm acest Final Four ca pe un bonus, o încununare a acestui sezon în care deși ne-am lovit de un număr foarte mare de dificultăți și greutăți, am trecut de ele cu bine și asta ne face și mai încrezători înaintea primului meci din cadrul acestui turneu, meci în care întâlnim o echipă foarte puternică, câștigătoare a sezonului regulat din Campionatul Național. Sibiul este o echipă completă, cu experiență mare, cu posturi acoperite foarte bine atât de jucători români, cât și de străini și care are ca obiectiv principal câștigarea trofeului,” a spus tehnicianul bucureștenilor despre moralul jucătorilor săi.

În ceea ce privește echipa, la acest turneu, ”nu are o presiune suplimentară, decât cea pe care jucătorii și-o impun înaintea unui asemenea meci, dorind să demonstreze că începutul de sezon slab s-a datorat cu totul și cu totul altor cauze decât celor pur sportive. Ne dorim, evident, să câștigăm semifinala. Știm că e foarte greu și că privind hârtia în față, la rece, nu suntem favoriți, dar asta nu ne va opri să ne folosim de toate armele pentru a ne juca fiecare șansă pe care o avem la dispoziție pe tot parcursul meciului."

Tehnicianul dinamoviștilor a mai declarat că, ”nu consider că e relevant în acest moment faptul că îi vom întâlni și în primul tur de play-off pe cei de la Sibiu ca adversari. Noi suntem foarte concentrați pentru primul meci din Final Four și deocamdată nu privim mai departe de ziua de miercuri, când vom încerca să ne autodepășim și să reușim un rezultat dacă nu surprinzător, măcar meritat în urma unui joc foarte bun.”

În încheiere, Tudor Costescu a adăugat că, ”echipa și-a atins obiectivele majore fixate în acest sezon competițional, dar asta nu ne face să fim relaxați, ci din contră, să privim cu mai multă încredere meciurile ce urmează în acest final de sezon. Cred că am ajuns la un nivel la care putem să fim priviți cu respect datorită faptului că am reușit să sudăm niște relații de joc între jucătorii români tineri, fără experiență în Liga Națională, care au reușit să se exprime fără frică, având un aport important în teren alături de cei străini."

CS Dinamo Știința întâlnește BC CSU Sibiu, în meciul inaugural al Final Four-ului găzduit în BT Arena, începând cu ora 17.

 

*foto: Sabin Malisevschi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii