Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Flavius Lăpuşte:„Noi mergem să câştigăm”

Andra Olpretean

Andra Olpretean
28.03.2014

Flavius Lăpuşte, unul dintre componenţii lotului timişorean, a prefaţat pentru TotalBaschet meciul pe care echipa sa îl va juca în Sala Polivalentă din Craiova.

„Urmează un meci greu pentru noi şi cu presiune pe craioveni deoarece o înfrângere îi plaseză pe un loc mai slab în clasament. Atuurile echipei adverse sunt aruncările de la distanţă, atacul rapid şi, bineînţeles, publicul. Noi mergem să câştigăm, acum rămâne de văzut ce se va întâmpla!”, a spus baschetbalistul.

În disputa tur, timişorenii au pierdut în faţa oltenilor cu scorul de 83- 86. În cele 17 minute jucate, Lăpuşte a reuşit să totalizeze 7 puncte, 4 recuperări şi să încheie disputa cu un indice de 11 în dreptul eficienţei. 

*Foto: BC Timișoara

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova adiro :

    FORZZA STIINTA
    E foarte greu sa castigi in Polivalenta,atunci cand echipa joaca mai slab,"joaca" publicul mai bine si-i ajutam sa castige.Azi avem mare nevoie de victorie ,ca sa nu cadem pe 8 ,pt ca la Ploiesti nu avem sanse

    cu 10 ani în urmă (28.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!