Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Flavius Lăpuşte: ,,Tratăm meciul cu seriozitate”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
10.10.2014

Sâmbătă, 11 octombrie, CSU Atlassib Sibiu dispută primul meci din Liga Naţională, împotriva formaţiei Universitatea Cluj Napoca. În ciuda faptului că întâlnesc un adversar facil, sibienii nu plănuiesc să lase garda jos. Drept urmare, Flavius Lăpuşte a declarat pentru totalbaschet.ro că nu vor subestima niciun adversar.

,,Jucăm cu o echipă în formare, despre care nu ştim încă cu ce jucători va evolua sâmbată! Este primul meci din campionat şi îl tratăm cu seriozitate ca şi pe celelalte care urmează! Trebuie să creştem de la meci la meci! Va fi un campionat dur şi nu trebuie subestimată nici o echipă. Starea echipei este bună , este optimistă şi aşteptăm  meciurile ca să ne putem testa şi să vedem cum ne plasăm în campionat de la meci la meci!”

 

Foto: Ovidiu Matiu
Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!