Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Flavius Lăpuște: ” Este un meci de totul sau nimic”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
15.02.2014

În opinia lui Flavius Lăpuște, jucătorul român cu cea mai mare medie de puncte de la BC Timișoara, partida cu Steaua este una extrem de importantă pentru „lei”, care din perspectiva locurilor de play-off sunt obligați să câștige pentru a nu-și îngreuna situația foarte mult:

 ”E un meci foarte dificil din toate punctele de vedere. Steaua joacă cu multă încredere, este o echipă cu un antrenor nou, care într-adevăr i-a ridicat un pic mai mult decât au fost înainte. Cred că meciul se va decide până în ultima secundă și sper din tot sufletul ca de data aceasta să ieșim câștigători. Este un meci de totul sau nimic pentru noi, doar victoria contează. Binînțeles că nu putem face egal, dar dacă pierdem și meciul aceasta, pentru noi calculele sunt cam rele”

Cât privește atmosfera din cadrul echipei după înfrângerea cu BC Mureș, Lăpuște a declarat că încă este bună, dar fără o victorie există riscul ca moralul jucătorilor să aibă de suferit:

”Atmosfera este bună la echipă, dar munca pe care o facem, dacă nu se finalizează cu o performanță, starea de spirit devine un pic mai proastă. În schimb atmosfera e bună, ne trebuie acel impuls ca să ne bucurăm pe toate planurile, pentru ceea ce muncim”

Meciul dintre Steaua CSM EximBank și BC Timișoara se va disputa duminică la sala „Mihai Viteazu” din București, cu începere de la ora 17:55.

 

sursa foto: www.facebook.com/baschetclubtimisoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!