Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Flavius Lăpuște: “Noi ne vom juca șansa și sper să-i surprindem”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.10.2014

Veteranul lui CSU Sibiu, Flavius Lăpuște, a vorbit despre partida pe care echipa sa o va susține, sâmbătă, 18 octombrie în fața lui CSU Asesoft Ploiești, chiar în fieful campioanei. Extrema de forță a sibienilor se așteaptă ca echipa sa să ofere o replică bună campioanei României. Flavius Lăpuște consideră că Asesoft nu-și mai permite un start slab de sezon, la fel ca în anii trecuți:

„Un meci care ne va testa puterile la maxim și vom vedea în ce situație suntem ca și echipă, chimia dintre noi. Nu pot să fiu absurd dintr-un anumit punct de vedere însă sper să facem un meci bun. Ca și în ultimele campionate, Asesoft are o echipă foarte bună, a câștigat și în EuroCup și cred că nu-și mai pot permite să aibă un început de sezon ca și anul trecut. Noi ne vom juca șansa bineînțeles și sper să-i surprindem. Sper să facem un meci echilibrat să ne putem ține de ei sau ei de noi, nu se știe niciodată.” a declarat Flavius Lăpuște.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!