Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Flavius Lăpuște: „Sper ca băieţii să fie motivaţi şi să facă un joc mai bun decât precedentul”

Paul Olar

Paul Olar
21.02.2015

Universitatea Cluj-Napoca dă piept sâmbătă, 21 februarie, cu Gaz Metan Mediaș. Încleștarea contează la etapa cu numărul XX, iar “studenții” înțeleg că pornesc cu șansa a doua.

Din acest punct de vedere, Flavius Lăpuște vede încleștarea drept un test. Totodată, antrenorul țintește o prestație superioară a băieților săi.

“Nu am aşteptări foarte mari, dar sper că băieţii au acumulat ceva din explicaţiile oferite în ultima perioadă. Din punctul meu de vedere este un test. Vreau să văd dacă progresăm de la o săptămână la alta. Ne aşteaptă un meci greu, mai ales dacă ne uitam în ce situaţie suntem. Sper ca băieţii să fie motivaţi şi să facă un joc mai bun decât precedentul,” a declarat Lăpuște, potrivit u-cluj.ro.

Partida dintre “U” și Mediaș este programată la ora 17:00.

*Foto: Sergiu Răzvan

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!