Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Flavius Lăpuște: „Un sfert mergem bine, apoi jucătorii își pierd capul”

Paul Olar

Paul Olar
23.03.2015

Universitatea Cluj-Napoca nu a emis pretenții nici în etapa cu numărul XXV. Gruparea studențească a pierdut fără drept de apel derby-ul local cu U Banca Transilvania, scor 93-47.

Rezultatul i-a lăsat un gust amar tehnicianului Universității, Flavius Lăpuște. Chiar și așa, fostul baschetbalist privește spre viitor, declarând următoarele:

„Eu lucrez pentru următorii doi ani, dacă o să se întâmple. Dacă nu se întâmplă, asta este, a fost un experiment plăcut pentru mine. Din păcate am rezistat două sferturi, pentru care eu sunt destul de bucuros. S-au respectat lucrurile făcute la antrenament, însă a trebuit să îi pun pe toți în teren să îmi dau seama cine vrea să joace și cine nu vrea. La ora actuală, mă confrunt cu niște jucători care așteaptă foarte mult de la ei și nu știu să dea foarte mult.”

Lăpuște și-a lăudat adversarii, văzând-o pe U-BT candidată la titlul de campioană.

„Am întâlnit o echipă valoroasă, dar singurul meu feedback este că un sfert mergem bine, apoi jucătorii își pierd capul. Felicit pe U-BT, sper să ajungem să vedem aici, o finală, la Cluj-Napoca. Am primit 28 de puncte, iar după cum îi cunosc pe jucători, putea fi și mai rău. Și eu progresez deodată cu ei. Încă am probleme la schimbări și la încrederea pe care mi-o transmit unii jucători. Încercăm să progresăm împreună.”

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!