Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Florin Mureșan: „Echipa din Cluj a demonstrat și în prima fază a campionatului că este o echipă arțăgoasă”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
19.01.2019

CSM Satu Mare și Universitatea Cluj se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, la sala LPS din Satu Mare. Sătmărencele au cu 7 puncte mai mult decât clujencele, dar în ambele dueluri din prima fază a sezonului regulat s-au desprins după pauza mare.

„Trebuie să fim atenți căci echipa din Cluj a demonstrat și în prima fază a campionatului că este o echipă arțăgoasă. S-au ținut de noi și în toamnă în prima parte, iar victoriile s-au conturat abia în repriza secundă”, a declarat Florin Mureșan, responsabilul secției de baschet de la CSM Satu Mare, citat de gazetanord-vest.ro.

Vicecampioana s-a impus în cele două partide din prima fază a sezonului regulat. A fost 85-65 la meciul tur, din 20 octombrie, iar în retur sătmărencele s-au impus cu 70-54, în 1 decembrie. 7 puncte sunt între cele două echipe în clasamentul Grupei Roșii din Liga Națională de Baschet Feminin. CSM Satu Mare are 22 de puncte și este pe locul secund, în timp ce Universitatea Cluj încheie clasamentul cu 15 puncte.

Alb-roșiile au 6 succese la rând în fața alb-negrelor și îl caută pe al 7-lea în confruntarea de astăzi, având o rotație mult mai bună. Meciul dintre ultimele două învinse din finala LNBF se dispută de la ora 18:00, la sala LPS.

*foto: informatia-zilei.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!