Stiri Cupa României Feminin

Florin Mureșan: „Primul obiectiv este să batem Phoenix Constanţa. În acest joc vom fi favorite”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
30.03.2019

CSM Satu Mare dispută astăzi, de la ora 16:30, prima semifinală a Final 4-ului Cupei României la baschet feminin. Finalista ediției precedente luptă cu Phoenix Știința Constanța pentru un loc în ultimul act al competiției. Alb-roșiile au ajuns în finală în precedentele trei ocazii când au disputat semifinala, în timp ce formația constănțeană participă pentru prima dată în această competiție.

Sătmărencele pornesc cu prima șansă în disputa de astăzi cu echipa de la malul mării. Elevele lui Maikel Lopez s-au impus în ambele confruntări directe din campionat cu Phoenix Știința, cu 98-70 acasă și 70-52 în deplasare.

„Pas cu pas. Sâmbătă jucăm semifinala și primul obiectiv este să batem Phoenix Constanţa dacă vrem să jucăm în finală. Evident, în acest joc vom fi favorite și trebuie să luptăm pentru asta. Nu există o diferență în acest meci, doar să câștigăm și să nu se accidenteze nimeni. Apoi va veni finala. Este de așteptat ca Sepsi-SIC să fie adversarul, iar în această luptă vor fi favoriți. În plus, se vor putea bucura de avantajul terenului propriu. Spun că putem fi adversari egali pentru Sepsi dacă se judecă corect. Am arătat deja în acest sezon că putem să câștigăm împotriva lor”, a declarat Florin Mureșan, managerul secței de baschet de la CSM Satu Mare, pentru frissujsag.ro.

În drumul spre Final 4, CSM Satu Mare a trecut de Rapid București (98-75 și 108-42) și CSM Târgoviște (82-36 și 74-45). Formația sătmăreană a jucat de trei ori cu trofeul pe masă, în 2010, 2011 și 2018, dar nu are încă în palmares Cupa României. În ediția precedentă turneul final, de 8 echipe atunci, a fost găzduit de aceeași sală, iar gazdele de la ACS Sepsi SIC treceau cu 62-48 în finală de alb-roșii.

Semifinala dintre Phoenix Știința Constanța și CSM Satu Mare se dispută astăzi, de la ora 16:30 la Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe. Jocul care deschide Final 4-ul va fi transmis în direct pe FRB TV.

*foto: CSM Satu Mare facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!